Passie Voor Chocolade Petitfours

De Passie Voor Chocolade Petitfours zijn kleine gebakjes barstensvol cacao, perfect voor een traiteurbuffet. Ze kunnen in traditionele restaurants worden gebruikt, voor trein-, scheeps- en vluchtmaaltijden of lekker bij een verwenkoffie.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Passie Voor Chocolade Petitfours

Er zijn vier verschillende versies, waarbij de basis van chocolade telkens wordt belicht door de smaak die ermee wordt gecombineerd (karamel, parliné, gianduja, koffie, melkchocolade en witte chocolade). Bovendien heeft elk gebakje drie verschillende texturen, wat uw klanten een unieke culinaire ervaring bezorgt.

  • Krokante financier met chocolade en karamel (chocoladefinancier, een schijf van pure chocolade, karamelganache met gezouten boter)
  • Lingot met Gianduja-praliné (hazelnootfinancier, knapperige praliné, Gianduja-crèmeux en gedroogde vruchten)
  • Lingot met drie soorten chocolade (cacao-Joconde, krokante chocolade, crèmeux van melkchocolade, wittechocoladeglazuur)
  • Chocoladetaartje met Weense koffie (cacaocrumble, chocolade-koffiecrèmeux, witte chocolademousse, cacaopoeder)
Passie Voor Chocolade Petitfours

(serveersuggestie)

Passie Voor Chocolade Petitfours, alle intensiteit van cacao

Het basisingrediënt van de petitfours Chocoladepassie is chocolade met een cacaogehalte van 60%. Hierdoor komt de smaak van chocolade ten volle tot uiting.

Het dienblad met petitfours Chocoladepassie ziet er luxueus en geraffineerd uit. De gebakjes zijn met de hand afgewerkt, wat uw traiteurbuffetten nog subtieler en eleganter maakt.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 000149
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: Plateau met 48 stuks
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 280 of 350 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Ontdooi gedurende 2 uur op 4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Passie Voor Chocolade Petitfours

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Retour haut de page