Petitfours Haute Couture

De Petitfours Haute Couture worden gepresenteerd op een luxueus zwart dienblad, onder een beschermende stolp. Deze heerlijke zoete petitfours zijn dan ook ideaal om bij een cocktailbuffet of in het restaurant van een hotel te serveren.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Restauratie voor hotels, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Petitfours Haute Couture

De Petitfours Haute Couture laten zich inspireren door de wereld van de luxe en van de hoogstaande Franse patisserie. Ze zijn het resultaat van nauwkeurigheid, geavanceerd vakmanschap en basisingrediënten van topkwaliteit.

  • Chocoladetaartje (chocoladecrumble, chocoladeganache van pure chocolade, donkere chocolademousse, chocoladesaus met fleur de sel)
  • Mokkagebakje met koffie en speculoos (notenkoekje gedrenkt in koffie, koffie-botercrème met speculoos, knapperige stukjes noten)
  • Mont-Blanc (hazelnootfinancier, kastanjeslagroom met Bourbonvanille-extract en kastanjecrème).
  • Lingot van chocolade en karamel (cacaobiscuit, krokant chocolade-karamellaagje, ganache van chocolade met karamelsmaak,
  • slagroom met karamel, stukje melkchocolade, gekarameliseerde pecannoten)
  • Citroenlingot (financier met gekonfijte citroenschil, citroencrème, citroengelei met citroen- en sinaasappelschil, suikerparels)
  • Krokante financier met frambozen (financier met limoen, frambozengelei, wittechocolade-krokantje, framboos)
  • Tatin van appel en kweepeer (zanddeeg met pure boter, tatin van appel en kweepeer, mascarpone-crème, kaneel)
  • Saint-Honorés (zandkoekje van roomboter, luchtige crème met bourbonvanille-extract, soesjesdeeg, karamelglazuur)
Petitfours Haute Couture

(serveersuggestie)

De verfijnde Petitfours Haute Couture

Deze verfijnde en delicate culinaire hoogstandjes zijn het resultaat van heus vakmanschap. Onze chef-patissiers hebben gepassioneerd gewerkt om de intense smaak van de beroemde petitfours te behouden.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 000057
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 1
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: Plateau met 48 stuks
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 192 of 240 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwijder de stolp en laat 2 uur ontdooien op 4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page