Petitfours Haute Couture
De Petitfours Haute Couture worden gepresenteerd op een luxueus zwart dienblad, onder een beschermende stolp. Deze heerlijke zoete petitfours zijn dan ook ideaal om bij een cocktailbuffet of in het restaurant van een hotel te serveren.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Haute Couture
Interesse in dit product?
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Haute Couture
Petitfours Haute Couture
De Petitfours Haute Couture laten zich inspireren door de wereld van de luxe en van de hoogstaande Franse patisserie. Ze zijn het resultaat van nauwkeurigheid, geavanceerd vakmanschap en basisingrediënten van topkwaliteit.
- Chocoladetaartje (chocoladecrumble, chocoladeganache van pure chocolade, donkere chocolademousse, chocoladesaus met fleur de sel)
- Mokkagebakje met koffie en speculoos (notenkoekje gedrenkt in koffie, koffie-botercrème met speculoos, knapperige stukjes noten)
- Mont-Blanc (hazelnootfinancier, kastanjeslagroom met Bourbonvanille-extract en kastanjecrème).
- Lingot van chocolade en karamel (cacaobiscuit, krokant chocolade-karamellaagje, ganache van chocolade met karamelsmaak,
- slagroom met karamel, stukje melkchocolade, gekarameliseerde pecannoten)
- Citroenlingot (financier met gekonfijte citroenschil, citroencrème, citroengelei met citroen- en sinaasappelschil, suikerparels)
- Krokante financier met frambozen (financier met limoen, frambozengelei, wittechocolade-krokantje, framboos)
- Tatin van appel en kweepeer (zanddeeg met pure boter, tatin van appel en kweepeer, mascarpone-crème, kaneel)
- Saint-Honorés (zandkoekje van roomboter, luchtige crème met bourbonvanille-extract, soesjesdeeg, karamelglazuur)
(serveersuggestie)
De Verfijnde Petitfours Haute Couture
Deze verfijnde en delicate culinaire hoogstandjes zijn het resultaat van heus vakmanschap. Onze chef-patissiers hebben gepassioneerd gewerkt om de intense smaak van de beroemde petitfours te behouden.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)