Petitfours Montmartre

De Petitfours Montmartre bestaan uit acht verschillende gebakjes en zijn geschikt voor commerciële restauratie en traiteurevenementen. Deze zoete versnaperingen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook makkelijk op te pakken. Herontdek de smaken uit uw kindertijd en combineer die met uw eigen creaties voor een uniek resultaat.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Petitfours Montmartre

De zoete petitfours nemen uw klanten mee op een reis in de tijd en voeren ze terug naar hun kinderjaren. Deze versnaperingen smaken net zo lekker en intens als de petitfours uit onze herinneringen. Combineer ze met andere hapjes voor een geslaagd buffet.

  • Crumble, crèmeux van citroen, citroen- en sinaasappelzeste
  • Financier met hazelnoot, crèmeux van praliné, amandel
  • Financier met limoen, panna cotta met kokos, frambozengelei
  • Financier met karamel, crèmeux van melkchocolade en karamel, gekarameliseerde pecannoten
  • Soesje, crèmeux van vanille, poedersuiker
  • Amandelroom, peer, geroosterde amandels
  • Financier met cacao, chocolademousse, cacaocrumble
  • Biscuit, vanillemousse, mangogelei
Petitfours Montmartre

(serveersuggestie)

De troeven van de Petitfours Montmartre.

In Frankrijk gemaakte gebakjes en ingrediënten van topkwaliteit: dat zijn onze zoete petitfours. De petitfours Montmartre zullen de smaakpapillen van de grootste fijnproevers laten tintelen en vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw traiteurbuffetten.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004185
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: Plateau met 48 stuks
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 280 of 350 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwijder de verpakking rond het dienblad en laat gedurende 2 uur ontdooien op +4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page