Petitfours de Tradition

Onze Petitfours de Tradition zijn een waar symbool van de Franse patisserie en passen perfect bij tal van gelegenheden. In hotels kunt u ze presenteren bij het verwelkomen van de gasten, als u een traiteur bent, doen ze het goed op evenementen.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Restauratie voor hotels, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Petitfours de Tradition

Met het kleurige assortiment van Petitfours de Tradition ontdekt u de vaste waarden van de Franse patisserie.

  • Financier met pistache, abrikozengelei, pistachenootje
  • Amandelbiscuit, vanillemousse, compote met aardbeiensmaak
  • Eclair, patisseriecrème met chocolade, chocoladeglazuur
  • Amandelgebakjes met citroenzeste, crèmeux van citroen, half gekonfijte citroenzeste
  • Opera (biscuit gedrenkt in koffie, botercrème met koffie, ganache van chocolade, chocoladeglazuur)
  • Karamelcrumble, crèmeux van karamel, stukjes karamelcrumble
  • Crumble, frambozencompote, versiering van witte chocolade
  • Chocoladecrumble, chocoladeganache, chocolademousse
Petitfours de Tradition

(serveersuggestie)

De recepten van de Petitfours de Tradition

Een verzameling van eerlijke en eenvoudige smaken, vier fruitige recepten en vier versies met chocolade en karamel: chocolade-eclair, aardbeientaartje, amandelgebakje met citroen, zandtaartje met framboos, cacaotaartje, opera… De afwerking is met de hand aangebracht, voor een ambachtelijk en onberispelijk resultaat.

De hapjes van dit Tradition-dienblad kregen een nieuw jasje. Ze laten zich makkelijker oppakken en zijn langer houdbaar op kamertemperatuur.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004182
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: Plateau met 48 stuks
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 280 of 350 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal de petitfours Tradition uit hun verpakking en laat ze gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page