Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
De Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood laat zich bijzonder makkelijk en snel serveerklaar maken. Bovendien kunt u dankzij het individuele formaat de uitgaven beperken en de kost per portie beter beheren.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Bereide groenten > Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood
Interesse in dit product?
Traiteur de Paris > Bereide groenten > Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood
Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
De Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood is een variant van de grote Franse klassieker en geeft al uw bereidingen een verfijnde touch. U kunt hem dan ook combineren met kalfsvlees en bonen, voor een gesofisticeerde touch.
- Uitstekend alternatief voor aardappelgratin.
- Makkelijk op het bord te plaaten, vlot te dresseren.
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
Dit recept is bereid volgens de Franse traditie en bestaat voornamelijk uit aardappelen, melk, room en Emmental. Daarenboven maakt het intense en lekkere eekhoorntjesbrood de gratin extra origineel.
Dit premium product is zowel geschikt voor de catering als voor traditionele restaurants en richt zich tot alle professionals uit de restauratie met bediening.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)