Breakfast Gratin

Een royale hap van in de oven bereid ei, gevuld met aardappelen en cheddar en licht gegratineerd, ideaal om de dag goed te beginnen of voor een lichte lunch.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Restauratie voor hotels, Trein-, vlucht- en scheepscatering, Snacken, …

Breakfast Gratin

Het recept van de Breakfast Gratin, op Franse wijze herzien, voldoet aan de verwachtingen van cateringprofessionals die gezonde en smaakvolle opties willen bieden.

  • Een royale portie van 80 g, met eiwitten van scharrelkippen, smeuïge aardappelen en cheddar, licht gegratineerd.
  • Een verantwoorde keuze (100 Kcal/portie), glutenvrij en arm aan natrium.
  • Veelzijdig inzetbaar (ontbijt, brunch, lunch), geschikt voor alle soorten catering (traditioneel, onboard).
Breakfast Gratin

(serveersuggestie)

Sterke punten van de Breakfast Gratin

Met slechts 100 calorieën per portie en een laag natriumgehalte (350 mg) biedt de Breakfast Gratin een goed voedingsprofiel, rijk aan eiwitten. Dit glutenvrije recept is gemaakt met eieren van scharrelkippen, wat getuigt van een verantwoorde aanpak.

Veelzijdig product, geschikt voor ontbijt, brunch of lunch. De veelzijdigheid maakt het ook ideaal voor maaltijdvoorziening aan boord, aangezien het voldoet aan de onboard specificaties.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006657
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 40 stuks van 80 g
Afmetingen van het product: 70 x 35 mm
Afmetingen doos: 401 x 300 x 90 mm
Palletisering: 144 en 200 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Zonder vooraf te ontdooien, opwarmen in een conventionele oven gedurende 16 min op 180 °C (356 °F) of in de magnetron 1 min 40 s op 750 W. Serveer warm of koud.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll naar boven