Groene Asperges Met Parmezaanmousseline

De Groene Asperges Met Parmezaanmousseline ziet er erg goed uit. Ze vormt het perfecte bijgerecht bij rood vlees, wild of zelfs vis. Bovendien laten de aspergepunten het product mooi tot zijn recht komen en maken ze het geheel lekker knapperig.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Groene Asperges Met Parmezaanmousseline

Deze mousseline is niet alleen een streling voor het oog, het is ook een genot op de tong, zeker dankzij de smaak van de beroemde parmezaan. De combinatie van deze twee producten zorgt voor een aangenaam spel van texturen, krokant en smeuïg tegelijk.

  • Asperges en parmezaan: een klassieker die het altijd goed doet.
  • De aspergepunten en de natuurlijke kleur passen perfect bij de huidige trend van het “gezond eten”.
Groene Asperges Met Parmezaanmousseline

(serveersuggestie)

De Troeven Van De Groene Asperges Met Parmezaanmousseline

Deze mousseline bevat een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van topkwaliteit. Ze is perfect afgestemd op de verwachtingen van de klanten van vandaag: lekker en gezond. Ze zet de asperges in het voetlicht en maakt uw vleesgerechten en andere culinaire bereidingen nog lekkerder.

De aspergepunten en de mooie groene kleur van deze mousseline maken meteen duidelijk wat het hoofdingrediënt van deze garnituur is. De mousseline oogt zeer verzorgd en biedt een aangenaam spel van texturen waarbij de krokante asperges hand in hand gaan met de smeuïgheid van de gesmolten Parmezaan.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 000470
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 20 stuks van 70 g
Afmetingen van het product: 6 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de oven 10 minuten voor op 170°C en schuif de mousseline gedurende 20 minuten in de oven op 170°C. OF u kunt het gerecht gedurende 2 min 15 sec opwarmen in de magnetron op 700 W.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Groene Asperges Met Parmezaanmousseline

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Retour haut de page