Minicanelé

De Minicanelé is klein maar fijn. U kunt hem koud of warm serveren, bij het ontbijt, een verwenthee of het dessert. Hij is dan ook ideaal voor allerlei gebruik, zowel in restaurants met bediening aan tafel als bij afhaalverkoop.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Evenementen, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Minicanelé

Dit gebakje is zacht en smeuïg binnenin en heeft een fijne gekaramelliseerde korst aan de buitenkant. Die combinatie biedt uw klanten een heerlijk textuurverschil. Bovendien is het gemaakt met een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van hoogstaande kwaliteit. Zo kan dit cakeje zijn rum- en vanillearoma’s volledig vrijgeven.

  • Gegarandeerd zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers.
  • Een veelzijdig gebakje voor bij een buffet, verwenkoffie of ontbijt.
Minicanelé

(serveersuggestie)

De traditionele Minicanelé

Zoals het traditionele recept het wil, wordt het deeg voor het bakken in een geribde bakvorm geplaatst. Die geeft het dessert zijn mythische vorm.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 04653
HOUDBAARHEIDSDATUM: 365 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 4 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 80 stuks van 17 g
Afmetingen van het product: ø 3 cm – H: 3,5 cm
Afmetingen doos: 300 x 200 x 100 mm
Palletisering: 192 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Laat gedurende 1 uur ontdooien tussen 0°C en 4°C en laat de minicanelés daarna minstens 10 min op kamertemperatuur staan (tussen 17°C en 20°C) alvorens ze te serveren. U kunt ze ook 10 minuten op 250°C in een voorverwarmde traditionele oven plaatsen zonder ze eerst te ontdooien.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page