Premium Aardappelgratin

Met de Premium Aardappelgratin zien uw menu’s er meteen een stuk smakelijker uit, en dit zowel bij traditionele restaurants als bij catering. Bovendien is hij meteen serveerklaar en is hij – dankzij zijn formaat van individuele porties – ideaal om met vlees of vis te combineren.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, …

Premium Aardappelgratin

Dit bijgerecht laat zich eenvoudig en snel bereiden zodat u in geen tijd elegant gedresseerd borden kunt opdienen. Dankzij zijn formaat heeft u de kost per portie beter onder controle en blijft de verspilling beperkt.

  • Met Franse emmentaler en aardappelen.
  • Goede kookvastheid.
Premium Aardappelgratin

(serveersuggestie)

De Authenticiteit Van De Premium Aardappelgratin

De Premium Aardappelgratin wordt gemaakt met respect voor het traditionele recept (room, melk, ei, knoflook) met emmentaler en aardappelen uit Frankrijk. Dankzij dat beperkte aantal ingrediënten heeft hij een romige en smeltende textuur, zodat hij lekker smeuïg is.

Dit weergaloze bijgerecht onderscheidt zich door zijn ambachtelijkheid en authentieke smaak. Dankzij de individuele porties kunt u de borden met gratin eenvoudig en snel dresseren. De porties zorgen er ook voor dat u de hoeveelheden beter kunt regelen en dus minder hoeft weg te gooien. Na het ontdooien, blijft de kwaliteit nog 2 dagen gegarandeerd.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006321
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 1
Na ontdooien te gebruiken tot: 2 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 20 stuks van 100 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de aardappelgratin opnieuw in een conventionele oven gedurende 20 minuten op 180°C of in een magnetron gedurende 3 minuten 20 seconden op 750W.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top