Cheesecake

Of hij nu wordt afgehaald of op een bord wordt geserveerd, u versiert de cheesecake heel makkelijk met een coulis of wat vers fruit. We hebben het traditionele recept van dit gebak verrijkt met een drupje citroen, voor een extra subtiele smaak.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Cheesecake

De beroemde cheesecake behoort tot de Noord-Amerikaanse traditie en mag niet op uw menukaart ontbreken! De basis van crumble met kaneelaroma draagt een smeuïge taartbereiding met een vleugje citroen. De cheesecake vormt een licht en fris dessert om de maaltijd af te sluiten.

  • Makkelijk naar smaak te versieren.
  • Fris en licht recept, dankzij het drupje citroen dat tijdens het bakproces is toegevoegd.
Cheesecake

(serveersuggestie)

Franse Cheesecake

Deze cheesecake is in Frankrijk gemaakt volgens de echte banketbakkerstraditie. De voornaamste ingrediënten zijn room, plattekaas en scharreleieren. Bovendien zijn we er met onze 25 jaar ambachtelijk vakmanschap in geslaagd om alle smaken van dit beroemde dessert volledig tot hun recht te laten komen.

Dit trendy dessert wordt een gegarandeerd succes op uw menukaart. Daarenboven laat de cheesecake zich met zijn krokante crumblebodem makkelijk op de borden plaatsen. Dankzij zijn individuele formaat heeft u een perfect zicht op de kosten per portie.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004278
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 20 stuks van 85 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 240 of 300 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal het dessert uit zijn bescherming en verwijder de plasticfolie errond. Laat 4 uur ontdooien op +4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

leo efficitur. nunc elementum sed Nullam vel, Aliquam luctus libero. venenatis, ut Retour haut de page