Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade

Met de Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade kunnen al uw klanten genieten van een vegetarisch toetje. Bovendien is de moelleux eenvoudig en snel te bereiden, ideaal als snack of voor in grootkeukens & kantines.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade

Dit mythische dessert heeft nu ook een glutenvrije versie. Zijn binnenste is lekker vloeibaar en met zijn chocolade met 60% cacaogehalte is hij zeker even lekker. Bovendien kunt u het toetje afwerken met een bolletje vanille-ijs of slagroom, om het extra elegant te maken.

  • Snel gebruik: dessert klaar in minder dan een minuut, zonder vooraf te ontdooien.
  • Per twee verpakt om kruisbesmetting in de keuken te voorkomen.
Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade

(serveersuggestie)

Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade, De Gecertificeerde Ingrediënten

Deze chocolademoelleux is gegarandeerd glutenvrij. Hij bevat volledige eieren en chocolade met UTZ-keurmerk, en behoudt zo zijn unieke smaak en smulgehalte. Bovendien is hij gemaakt in Frankrijk, met respect voor de banketbakkerstraditie.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004311
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 20 stuks van 90 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de moelleux zonder eerst te ontdooien gedurende 16 minuten in de oven op 180°C ofwel 40-50 seconden in de magnetron op 750W.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Zonder Gluten Moelleux Van Chocolade

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top